maandag 28 juni 2021

En toen was er weer koffie in de Kloosterkerk!!!



Het is weer mogelijk; op 1e zaterdag van de maand samen koffie drinken na ons gezamenlijk Rozenhoedje bidden. Hoe fijn toch, mekaar te kunnen zien en eindelijk weer te  spreken, verhalen delen en luisteren naar mekaar. Dit alles onder genot van een heerlijk kopje koffie/thee. Na ons Rozenhoedje bidden gaan we dit vieren met iets lekkers bij de koffie. Weet u welkom op a.s zaterdag 3 juli om 9.30 uur in de Kloosterkerk.

De ‘Coronatijd’ is nog niet helemaal voorbij daarom is het goed samenkomen. Maar we blijven wel elkaar op afstand ontmoeten om samen te bidden. Tijdens het koffiedrinken houden we afstand. De koffie zal er niet minder om smaken. We hebben elkaar nodig! Laten we mekaar niet uit het oog verliezen. Omzien naar elkaar is zeker in deze tijd nog steeds van groot belang!                                                                                                                                                                                                     

Daarom is er zaterdagmorgen 3 juli 9.30 uur in onze Kloosterkerk gelegenheid voor een moment van rust en van bezinning. We bidden we samen het Rozenhoedje. Er is gelegenheid om een kaarsje op te steken. Ieder heeft zijn of haar eigen intenties. Er zullen enkele mooie Maria liederen klinken.

9.15 uur is de kerk open.                                                                                                               

We hopen dat u, dat jij ook komt!

Tot ziens op zaterdag 3 juli in de Kloosterkerk.

Weet je welkom!  

Hartelijke groeten,

Hans van Eck en Annemiek Wijnker Hoedjes.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten