maandag 24 februari 2020

De kerk blijft open!


Afgelopen jaren zijn wij druk geweest over de continuïteit van onze parochie en het kerkgebouw. Wij zijn van oudsher een financieel arme parochie maar wij zijn rijk met de mensen in de parochie. Wij merken echter al jaren dat het aantal mensen dat actief de kerk bezoekt minder wordt. Wij hebben u daar al diverse keren over geïnformeerd. De kerk blijft wel een belangrijke plaats voor een ieder in goede en minder goede tijden. 
Wegens deze ontwikkelingen zijn wij in gesprek geraakt met de eigenaar van het Kloostergebouw, de stichting Redemptoris Nieburg. Wij hebben de afgelopen jaren diverse gesprekken gevoerd en in de gezamenlijkheid gekeken wat het beste is voor de parochie en het kerkgebouw. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat het weer in één hand komen van het kerkgebouw, het Klooster en Onder de Kastanje voor de langere termijn voor een ieder de beste oplossing is.

Wij willen u hier verder over informeren en wel op zondag 29 maart na de eucharistieviering waarin ons gemengd koor zingt.  De eucharistieviering begint om 10.00 uur. 

U bent hiervoor van harte welkom en bij deze uitgenodigd.  

Kloosterraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten