dinsdag 12 juli 2022

Uitnodiging YoungSeven

 


Aan alle Vormelingen van de regio Schagen


Beste vormeling, afgelopen jaar hebben jullie het sacrament van het H. Vormsel ontvangen. We hopen dat jullie daar met een mooi en goed gevoel op terugkijken.


Met je Vormsel heb je je doop en je Communie afgesloten en met dit 3e Sacrament ben je, zoals we dat noemen ‘volwaardig lid van de Kerk’. In de vroegere Kerk, toen er nog geen kinderdoop bestond werden deze drie Sacramenten in één viering aan de volwassendoopleerling toegediend (dit gebeurt nog steeds tijdens de doop van volwassenen). Dus deze drie Sacramenten horen onlosmakelijk bij elkaar. 


Wij zijn blij dat je bij onze kerk hoort! Misschien ga je regelmatig of af en toe naar de Mis. Maar ‘kerk zijn’ is meer dan alleen op zondagmorgen aanwezig zijn. 

In onze regio hebben we een jongerengroep: YoungSeven. Ieder jaar maakt de stuurgroep een programma voor een aantal bijeenkomsten met elkaar. Soms op vrijdagavonden en soms op, zaterdag- of zondagmiddagen. We organiseren sportieve activiteiten, activiteiten rondom de kerkelijke feesten zoals Kerstmis en Pasen, een filmavond etc. en het jaarlijkse spel Sirkelslag. Je kunt je per keer opgeven aan welke activiteit je wilt deelnemen. 


We zouden het leuk vinden als jij je ook bij YoungSeven wilt aansluiten, en we willen je uitnodigen voor de openingsactiviteit op zondag 9 oktober. Het is nog even een verrassing wat we gaan doen, maar het wordt zeker de moeite waard. We hopen ook jou, samen met vele tieners van onze regio te ontmoeten!


Opgave: Graag vóór 9 september

Kosten: €10 voor opening en slotactiviteit, alle andere activiteiten €5 per keer. Als je lid wordt is het €25 per jaar. 


Hartelijke groeten namens de stuurgroep: Young Seven


Geen opmerkingen:

Een reactie posten