dinsdag 14 december 2021

Vieringen Kerstmis en Oudjaar in de Kloosterkerk

Vieringen Kerstmis en Oudjaar in de Kloosterkerk

Let op: aanmelden noodzakelijk!


Graag nodigen we u uit voor de vieringen in de Kloosterkerk met Kerstmis en Oudjaar:

25 dec. Eerste Kerstdag 10:00 Eucharistieviering

26 dec. Tweede Kerstdag 9:30 Gezinsviering van Woord en gebed 

31 dec. Oudjaarsdag 16:00 Eucharistieviering


Aanmelden

In de kerk houden we anderhalve meter afstand van elkaar. Vanwege de beperkte ruimte is het nodig dat u zich voor de vieringen aanmeldt. Dat kan telefonisch op maandag 20, dinsdag 21 en woensdag 22 december tussen 18:00 en 20:00u via het nummer 0226 – 413 409 (Carla Haring). U kunt zich ook aanmelden per mail. Stuur dan een bericht naar kloosterkerk.niedorp@gmail.com en vermeldt daarbij datum en tijdstip van de viering, uw naam, telefoonnummer en het aantal personen.


Online aanbod

Op kerstavond is er helaas geen viering. Wel is er een livestreamviering, georganiseerd vanuit de gezamenlijke parochies van de Vijfhoek. Deze wordt om 15:30u gehouden en is daarna op ieder tijdstip beschikbaar. Informatie over deze viering vindt u op de website van de Kloosterkerk: kloosterkerk.blogspot.com.

De kinderen uit Heerhugowaard De Noord maken deze dagen een filmpje met het kerstverhaal, gelezen en uitgebeeld voor kinderen. De link naar dit filmpje vindt u tijdens de kerstdagen ook op de website van de Kloosterkerk.


Tweede Kerstdag: open kerk

Lukt het niet om één van de vieringen mee te maken? Op Tweede Kerstdag zet de Kloosterkerk de deuren ’s middags open, zodat iedereen een bezoekje kan brengen aan de kerststal in de kerk. De moeite waard voor jong en oud! Van 14:00 tot 16:00u bent u van harte welkom. Ook dit is een gezamenlijk initiatief vanuit de Vijfhoek, daarom zullen ook de andere kerken hun deuren wijd openen.


Coronaregels

In de Kloosterkerk vragen we u om de anderhalve meter afstand te respecteren en bij het lopen door de kerk een mondkapje te dragen.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten