donderdag 14 oktober 2021

Sportieve opening seizoen YoungSeven

Met veel enthousiasme zijn de jongeren van YoungSeven weer gestart met het nieuwe seizoen. Op zondag 10 oktober kwamen twintig jongeren uit de verschillende parochies van onze regio bij elkaar op sportpark Keep Moving in Oosterblokker. Na een korte kennismaking met de nieuwe deelnemers in de groep, ging het programma van start.

Onder begeleiding ging de groep allerlei hindernissen te lijf, waarbij ze moesten klimmen, hangen, springen en balanceren. De sportieve opdrachten werden afgewisseld met andere uitdagingen, zoals het leggen van een puzzel en het nodige teamwork. Het was ontzettend leuk om te zien hoe de jongeren met elkaar samenwerkten en elkaar hielpen om aan het eind van de middag allerlei objecten én zichzelf over de hindernisbaan te manoeuvreren. 

Mede door het heerlijke zonnetje, was het een geslaagde middag met veel gezelligheid. Aan het eind hebben we samen met de jongeren het programma van het komend seizoen doorgenomen. Er staan dit seizoen nog acht activiteiten op de agenda. De eerstvolgende bijeenkomst is op vrijdag 5 november en staat in het teken van muziek.

pastoor Tilma










Geen opmerkingen:

Een reactie posten