woensdag 1 september 2021

Zaterdag 4 september Rozenhoedje bidden ...

 



Rozenhoedje bidden in de Kloosterkerk op zaterdag 4 september.


Nog altijd bidden velen het Rozenhoedje. Mensen bezoeken een Mariakapel of een kerk, steken een kaarsje op en bidden of zoeken troost. Zeker in deze coronatijd. Bij vreugde en verdriet kan een rozenhoedje bidden rust geven. Want zo met elkaar het Rozenhoedje bidden, geeft een gevoel van verbondenheid en saamhorigheid! 

Vooral in deze coronatijd is dat goed. We hebben elkaar nodig. We zijn nog niet helemaal zorgeloos. Ook al gloort er nu licht aan het einde van de coronatunnel. Toch is het goed om samen te komen en samen te bidden. Hier in onze Kloosterkerk is plaats voor iedereen! 


Iedereen is welkom!


Daarom is er zaterdagmorgen 4 september 9.30 uur  in de Kloosterkerk gelegenheid voor een moment van rust en van bezinning. We bidden we samen een Rozenhoedje. Een mooi moment om het weekend te beginnen. Er is gelegenheid om een kaarsje op te steken. Ieder heeft zijn of haar eigen intenties. Onze trouwe organist dhr. Jan van der Hulst zal enkele mooie Maria liederen ten gehore brengen. Zeer de moeite waard om naar te luisteren. Na afloop is er achter in de kerk koffiedrinken. De stoelen staan ruim opgesteld.

9.15 uur is de kerk open.                                                                                         

Weet u van harte welkom!  We hopen dat u, dat jij ook komt.                                                                                                         

Tot ziens op zaterdag 4 september in de Kloosterkerk.

Hartelijke groeten, 

Hans van Eck en Annemiek Wijnker Hoedjes. 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten