woensdag 7 juli 2021

MIVA actie 2021


Vreemde valuta munten, bankbiljetten. WIJ ZIJN ER BLIJ MEE!! DE MOV de VIJFHOEK

Misschien heeft u ook zón potje met vreemde munten en bankbiljetten in de kast staan of in het laatje liggen en denkt wat moet ik er mee?

Wij van de MOV de Vijfhoek doen een inzameling voor deze munten en bankbiljetten. We ondersteunen hiermee een actie van de MIVA. “medische zorg voor de meest kwetsbaren in Kenia. Vervoer en communicatie middelen.

Als wij u oude munten en bankbiljetten mogen inleveren dan doneren wij het ontvangen bedrag aan de MIVA waardoor zij dan vervoersmiddelen kunnen aanschaffen. In de kerk vindt u een bus waar u de oude munten en bankbiljetten kunt deponeren. U mag er natuurlijk ook altijd een bijdrage in euro’s in doen. 

Wilt u het project op een andere manier steunen scan dan de QR code met u mobiel en doneer via een tikkie.



Medische zorg voor de meest kwetsbaren in Kenia

Dit jaar vindt in het weekend van 28 en 29 augustus de MIVA-collecte plaats in de kerken. We mogen de kerken weer bezoeken. Maar veel kan ook nog niet. Hulp is nu meer dan ooit nodig. Dichtbij, maar ook verder weg. 

Via de parochies wil MIVA graag aandacht voor het bereikbaar maken van medische zorg in Kenia. Meer in het bijzonder voor Pionier Duncan. Hij is directeur van een gezondheidscentrum in Kajiado, Kenia. Opgezet in 1979 om kinderen met een handicap te helpen. Inmiddels uitgegroeid tot een centrum met een kliniek en een school. Duncan heeft een bestemming: “Ik wil de capaciteit van het centrum de komende twee jaar verdubbelen, zodat we nog meer mensen kunnen helpen. Een auto is daarbij onmisbaar.”

Wereldwijd worden vervoers- en communicatiemiddelen van MIVA ingezet om mensen te beschermen tegen het COVID-19 virus. De meest kwetsbare mensen worden het hardst getroffen, in Nederland maar zeker ook in ontwikkelingslanden. Ook daar gelden maatregelen en kunnen de pioniers hun werk niet doen zoals zij zouden willen.

Op www.miva.nl leest u meer over het project van Duncan. Wilt u het project van Duncan nu al steunen? Scan dan onderstaande QR code en doneer. Hartelijk dank!

Doneer met uw mobiel   Scan de QR-code met de camera van uw mobiel en doneer via tikkie.













Namens MOV -Waarland Ignas, An, Anneke, Froukje en Marina


Geen opmerkingen:

Een reactie posten