zaterdag 2 maart 2024

Uitnodiging voor het Vormsel project...


Bij deze nodigen we jullie kinderen uit om op weg te gaan naar Vormsel.

Het Vormsel is de derde Sacrament, na de Doop en de Eerste Communie en samen vormen zij de stappen naar een volwassen geloof.

Het Vormsel betekent zogezegd de stap nemen van kind naar jong volwassenen. Dit niet alleen in het geloof maar ook in de omgang met anderen. Het is een grote stap in het dagelijks leven en in het geloof . Je bepaalt zelf de keuze. Ga ik het geloof een plek geven in mijn leven, in leven met anderen, waaronder God?

Het Vormsel zal plaatsvinden op zaterdag 22 juni 2024 om 19.00 u. De plaats is nog onbekend. 

Dezelfde dag bezoeken we ook de Bavodag in Haarlem. Op die dag komen alle vormelingen van het bisdom samen voor een leuke dag met diverse activiteiten. 

Voor de voorbereiding komen we in principe 7 keer bij elkaar op de dinsdagavond tussen 19.00 en 20.30 uur. De plaats hangt af van waar de meeste vormelingen vandaan komen. De voorbereiding wordt begeleid door Mariosé Huits uit Tuitjenhorn.

De ouderavond vooraf, waarbij ook de a.s. vormelingen zijn uitgenodigd, is op dinsdagavond 9 april. Ook hiervan is de plaats nog niet bekend.

De kosten voor het werkboekje en verdere zaken bedragen €15,00

Opgave graag voor 15 maart mailen naar : Vormselproject@hotmail.com, met vermelding van naam, adres ,telefoonnummer en de huidige school.


Met vriendelijke groet,

Mariosé Huits, Mirella Smit en Diaken Toon Jorink



Geen opmerkingen:

Een reactie posten