dinsdag 14 maart 2023

Open Maaltijd...

Uitnodiging Open Maaltijd op donderdag 23 maart in ...

Dorpshuis de Mafkikker in Oude Niedorp

Ook in Oude Niedorp is het inmiddels een goede gewoonte geworden om de Veertigdagentijd te beginnen door samen een maaltijd te delen. Ook wel Sobere Maaltijd genoemd! Op woensdag 22 februari is de Veertigdagentijd begonnen. Veertig dagen van matigheid, solidariteit, aandacht voor jezelf en de ander. De Sobere Maaltijd is een mooie gelegenheid voor ontmoeting en samen eten. De maaltijd bestaat uit soep, brood en fruit. Deze portie is voor een zeer groot deel van de wereldbevolking de enige en maximale dagelijkse hoeveelheid voedsel. Door hier bij stil te staan, worden we bewust van wat we zelf hebben en wat we eventueel kunnen missen/delen. Op deze manier is er solidariteit met elkaar, maar meer nog: Er is solidariteit met medemensen die het minder hebben dan wij! 

Aan deze maaltijd zijn geen kosten verbonden! Wel staat er een bus voor een vrijwillige bijdrage die is bestemd voor een goed doel. Deze keer voor ontheemde en kwetsbare mensen. Mensen onderweg die huis en haard moesten ontvluchten vanwege oorlogsgeweld. De Open Maaltijd is op donderdag 23 maart in Dorpshuis ‘De Mafkikker’ 

Dorpsstraat 38a 1734 JH Oude Niedorp 

- 17.30 uur is de zaal open. 

- 18.00 – 19.00 uur staat er soep met brood klaar, een fruitje toe. Er zijn verschillende overheerlijke soepen, waaronder een vegetarische soep. Na een uurtje bent u verzadigd en verkwikt om huiswaarts te keren. Graag nodigen wij je uit voor deze Open Maaltijd. Iedereen is van harte welkom! Graag even een belletje of een mailtje als je komt naar:

a_wijnker_hoedjes@hotmail.com. Telefoon 0226 422070 of 06 23 67 49 43

Zegt het voort en neem je vriendinnen en vrienden mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! 

Tot ziens op donderdag 23 maart, 17.30 uur in Dorpshuis De Mafkikker. 

Namens de werkgroep, Annemiek Wijnker Hoedjes 

P.s: de Open Maaltijd is er ook nog op donderdag 16 maart in Nieuwe Niedorp: Onder de Kastanje. 

Aanmelden: Angelique Rood  0226-413541/06 4966-5995 

En natuurlijk op 23 maart,  in de Mafkikker Oude Niedorp

Tot ziens!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten