dinsdag 4 oktober 2022

Zaterdag 8 oktober Rozenhoedje bidden in de sacristie van de Kloosterkerk


Uitnodiging Zaterdagmorgen 8 oktober  2022  

Rozenhoedje bidden in de sacristie van de Kloosterkerk.


Zoals in bijna ieder gezin zal ook voor Kloosterkerk de energierekening ons boven het hoofd groeien. Daarnaast is vanwege de klimaatverandering de roep om te ‘consuminderen‘ luider dan ooit! Wij, als parochianen van de Kloosterkerk, zijn ons bewust van de situatie en zijn bereid zoveel mogelijk, onze verantwoordelijkheid te nemen. Daarom verwarmen wij voor de Maria viering niet de hele kerk maar de sacristie. Voor de trouwe groep kerkgangers is er royaal plaats voor iedereen en het lijkt ons wel zo knus. We zullen de stoelen op gepaste afstand plaatsen! Ook nu is er gelegenheid om in de sacristie een kaarsje op te steken.

Helaas moeten we het orgelspel van dhr. van der Hulst missen. Wellicht kunnen we samen een Maria lied zingen. Na afloop drinken we gezellig ons kopje koffie of thee in de sacristie.

Op 7 oktober wordt het feest Onze Lieve Vrouwe van de Rozenkrans gevierd. Zaterdag  8 oktober zullen we daarbij stilstaan. We bidden dan samen het Rozenhoedje voor o.a. bemoediging en verbondenheid in deze zorgelijke tijd.                    

9.15 uur is de kerk open.  9.30 uur begint de viering.

Weet u van harte welkom!  Er is plaats voor iedereen!

We hopen dat u, dat jij ook komt. Na afloop is er weer een heerlijk kopje koffie en thee! Samen koffie drinken is een waardevolle afsluiting van ons Maria uurtje.                                                                                                 

Tot ziens op zaterdag 8 oktober in de sacristie van de Kloosterkerk.

Hartelijke groetjes,

Hans van Eck en Annemiek Wijnker Hoedjes.                                                                                                                                                       


                    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten